Intervju med Henrik Heggheim

Det er gått et halvt år siden Henrik Heggheim pakket snippesken og vendte snuten mot København. Den unge midtstopperen har gjort sine saker godt og blitt fast inventar i Brøndbys startellever. Lars fra Vikingpodden var tilstede da de gule og blå spilte sin første hjemmekamp i vårsesongen og 20-åringen ble matchvinner da han stanget inn 1-0 på et innøvd cornertrekk. Et par dager etterpå tok vi en prat med Henrik på en café i København. Samtalen handlet om Viking, overgangen til Brøndby, starten i ny klubb og litt om framtiden.

Joe Bell om overgangen:

– En del av planen for min karriere

Joe Bell har vunnet sin siste duell som Vikingspiller. Nå sier han farvel til fansen via Vikingpodden.no.

A farewell from Joe Bell

Joe Bell has won his last duel as a Viking. Now he is saying his goodbyes to Viking and the supporters on Vikingpodden.no.

Read Joe Bell’s farewell to Viking and Stavanger after his transfer to Brøndby below.

Joe Bell – et dyrt salg?

Til forskjell fra tidligere år gikk Viking inn i 2022 med en stall der ingen nøkkelspillere hadde forlatt klubben. Fine folk forlot klubben, men ingen av dem som gikk spilte nøkkelroller på banen for Viking. Kan Viking beholde nøkkelspillerne sine er et seriegull absolutt innenfor skuddhold.

Lars, læreren fra Madla, deler sine tanker om det mulige Bell-salget.

Knut Husdal oppsummerer 2021

Knut Husdal har laget en såkalt «tråd» på twitter der han oppsummerer Vikingsesongen 2021 fra A til Å. Vi har fått lov til å dele hans sesongoppsummering på Vikingpodden.no. Takk til Knut! Vi anbefaler alle å følge han på twitter @KHusdal

Knut Husdal (til høyre) oppsummerer 2021-sesongen fra A til Å. Her sammen med Lars (venstre) og Aleksander (midten) etter innspilling av episode 85.

Zlatko i Vikingpodden

Zlatko Tripić gjestet Vikingpodden tirsdag 11.1.22. Det ble en gøy kveld med over to timer prat om hans karriere og om fremtiden med Viking. Episoden finner du som vanlig der du hører på podcaster.

Episode 92: Zlatko Tripić

Jeg håper å legge opp i Viking

Zlatko Tripić